Windows 11 Er Lansert

Ikke besøk “suspekte” nettsteder, da disse ofte forsøker å installere og kjøre programvare via nettsidene. Opera er nevnt tidligere i denne artikkelen, og nevnes igjen her ettersom den også inneholder en e-postklient. Anbefales som nevnt dersom du ønsker en alt-i-ett-pakke. Opera har innebygget funksjonalitet for filtrering av uønskede meldinger . Alle enheter som oppfyller minimumsspesifikasjonen, er kvalifisert for oppgradering til Windows 11 . De fleste kvalifiserte Windows 10-PCer blir tydelig merket med en tag.

  • Ta kontakt med programvareutgiveren eller produsenten av tilbehør for spesifikke detaljer om produktene dine.
  • Når selve installeringen startet tok det ikke lang tid før Windows 10 var klar til bruk, men Cortana er region-sperret og fungerer derfor ikke i Norge.
  • Microsoft sendte i går ut en ekstraordinær sikkerhetsoppdatering (MS15-078).
  • Windows 11 kommer sakte ut, men ikke alt er bra.

Det finnes flere leverandører av gratis antivirusprogramvare som kan anbefales. De fleste enheter som er tilgjengelige for kjøp nå, kan oppgraderes til Windows 11. Se etter enheter som indikerer at de er kvalifisert for oppgradering. Du kan også be forhandleren eller PC-produsenten om å bekrefte.

Hvorfor Ser Referansen Min Så Rar Ut?

Den mest populære artikkelen på Dataporten er Windows 10 spørsmål og svar. Vi har nå ryddet skikkelig i spørsmålene og svarene, fjernet spørsmål som ikke lenger er aktuelle og dobbeltsjekket alle svar.

Windows 10 Litt Tips Og Info

Microsoft tester for tiden en løsning gjennom beta- og forhåndsvisningskanaler I mellomtiden er en løsning å avinstallere den nyeste versjonen av applikasjonen og deretter installere. Merk at dette problemet også påvirker Windows 10-PCer. Hvis din eksisterende Windows 10-PC kjører den nyeste versjonen av msvcrt.dll mangler Windows 10 og oppfyller minimumsspesifikasjonene for maskinvare , vil den kunne oppgradere til Windows 11 .

Senere på dagen kom meldingen på nytt på en annen maskin. Får ikke kjørt windows update, siste oppdatering som ble installert var i begynnelsen av denne måneden. Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows. Dette er innstillinger som en vanlig bruker gjerne ikke trenger, men er kjekt å ha for en mer avansert bruker. Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper. Her kan du klikke på Groove Music under Musikkspiller, du får da opp en liste over alternativer, og det er bare å klikke på den du ønsker.

Trykker du på «Administrer innstillinger», er det viktig å sjekke at alle de knappene er satt til høyre / på. Feilen eksisterer også på Windows Vista Service Pack 1, men siden denne allerede er lansert, vil rettingen av feilen isteden finne sted gjennom en oppdatering i løpet av kort tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *